Un sfarsit este un Nou inceput III

he , he , he iata si cea de a 3-a parte:)
 

 

 

 

 

Un sfarsit este un inceput Nou…

 

Nu mai puteam amana intalnirea cu el , in plus trebuia sa ma trezesc la viata , maine aveam scoala, trebuia sa invat bine ca sa pot scapa din acest oras infricosator. Eram la liceul de arte la fel si el , inainte sa plece , dar sa intors .Oare pentru mine? Avea sal vad zi de zi alaturi de mine , dar nu vroiam , ce aveam de facut? Nimic. Pur si simplu asta era raspunsul , trebuia sa infrunt realitatea , chiar daca era dura . Noaptea aceasta fuse prima cand il visasem din nou dupa saptamani sau poate ani , nici eu nu imi mai aminteam. Am ajuns la liceul , in fata era el , dar nu era singur era cu vechi lui prieteni , nu am putut sa ma uit la el am continuat sa merg grabita spre clasa unde se tinea cursul.Prima ora o aveam cu doamna Megan, de o data si-a facut si el aparitia in clasa , a fost mutat de doamna Megan langa o colega Bryce care il privea in continu zambind.Am avut noroc, examenul pe ziua de astazi fuse anulat din motiv ca doua clase din anul al 3- lea plecasera intr-o tabara . S-a facut ora pranzului asa ca am plecat mai repede in ziua aia de la liceu. Am coborat scarile liceului si el a alergat ca sa ma prinda din urma, se afla la cativa pasi distanta in spatele meu cand l-am auzit striganduma pe nume.

Tanya…!
Asa de frumos mi-a rostit numele , cum numai el o putea face, avea ceva specia, vocea lui era asa de perfecta si calma parca era un star de la TV. Vroiam sa ma opresc sa-l iau in brate si sa-l sarut dar n-am putut , mi-am scos cheile de la masina si m-am indreptat sprea ea. El a facuto din nou , iara ma strigat.
 

 

Tanya, asteapta…
Ultimul cuvant nu am mai reusit sa-l aud deja pornisem masina si m-am indreptat spre casa.Nu am mers pe drumul pe care obisnuiam sa merg deobicei, am simntit nevoia sa ocolesc , cand am ajuns acasa, el se afla acolo sprijininduse de masina lui.A venit la mine , mi-a deschis usa , si ma rugat sa’l ascult macar o secunda.
 

 

Tanya intelegema , vreau sa ma asculti doar o secund…
Nu , Alec lasa-ma in pace , nu vreau sa vorbim , cel putin nu acuma.
Chipul lui era asa de perfect , nu stiu cum rezistam sa stau pur si simplu , sa ma prefac ca’l urasc, numai cand imi zambea imi pierdeam firea , si apoi de o data fara sa vreau am rostit cuvintele.

 

Bine ai doar 5 minute ,doar atat..
Multum……
Atata a reusit sa spun , cineva dintr’o masina a clacsonat la noi.Pana sa ma intorc , o fata cu parul blond si-a scos capul pe ferastra , era Bryce , a coborat din masina si s-a indreptat spre noi.

 

Buna Tanya, ce mai faci? Hei Alec pe tine te cautam.
Cand am auzit aceste cuvinte m-am infuriat , nu mi-am dat seama cat de repede si tare m-am inrosit in obraji, Alec s-a uitat la mine si de o data sa ingrijorat.
 

 

Tanya esti bine?
Pana sa apuc sa raspun , desigur ca as fi mintit si as fi spus ca sunt bine , Bryce s-a bagat si a inceput sa vorbeasca cu el.
 

 

Alec , saptamana viitoare este balul primaveri , ai vrea sa vi cu mine?
La auzul cuvintelor ei m-am infuriat si mai tare, nu am stat sa aud raspunsul lui , am plecat direct in casa fara sa-mi iau ramas bun.
 

 

Anunțuri

4 comentarii

  1. pfoai bhaa..ii tot mai fain 😡
    este si partea a 4-a ? :))

    • da este si a 4-a parte , cred ca vor fii mai multe:))
      dar cea de a 4-a parte nu e facut inca si nu stiu cand o sa ma apuc de ea , ca nu prea ma timp , dar o so fac eu :-j

  2. :X:X suuuper

  3. Frumos…imi place mult! Bravo, astept partile urmatoare:>


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s